keskiviikko 12. joulukuuta 2012

100. postaus!

 (pikkujoululahjaksi sain söpön pikku Mariskoolin) :)


Helloup! Sadatta postausta viedään, ja siksi yritinkin keksiä jotenkin upean postausidean. Noh, sitä ei kuitenkaan syntynyt, joten tyydyin tavallisiin turinoihin mieluummin kuin postauslakkoon. Pikkujouluja on vietetty, lauantaina edessä myös joukkueen pikkujoulu! Kokeidenpalautus oli järkytys. Muutama ysi, kielet aika heikosti ja matikasta ei edes puhuta. Onneks vaihdoin lyhyeeseen (miten se taipuu?) matikkaan viimein! Kiva yllätys oli liikan 10! Ekaa kertaa sain sen kyseisestä aineesta ja vähän hämmästyin, vaikka tietty oon tyytyväinen! Luulin vaan että mun cooper (2550) ei antas mahdollisuutta kymppiin, mutta tosi kiva kun kerrankin näinpäin! (:

Rentoutuakin oon ehtinyt, kun treenejä on peruttu milloin mistäkin syystä. Sunnuntaina joulunäytös, jossa esiintyy mun oman joukkueen lisäks myös 4 joukkuetta, joita valmennan. Joululahjat on jo osittain tehty, vielä toki pitää muutamia tehdä ja kaikkia viimeistellä.

Ja ainiin. Sain yhen joululahjan jo etukäteen --> uuden objektiivin nääs! Mutta tarkempia tietoja millainen ja minkänäköinen se onm on luvassa myöhemmin! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkutontun kuva :> ja mukavan oloinen blogi muutenkin! :)

    Aivan ihanaa joulua sinne! :)
    http://mmilya.blogspot.fi <- Saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa kuulla! Hyvät joulut sinnekinpäin!;) Ja käyn varmasti tutustumassa blogiisi! :)

      Poista

Kiitos kaikille, jotka vaivautuvat kommentoimaan! :)