sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Julen kommer

Joulu lähestyy. Perjantaina oli hieno joulujuhla ja Kallion perinteiset piirileikit eli tanhuttiin koko koulu sellasia "tansseja" koulun juhlasalissa. Piirileikit oli jotain niin mahtavaa, ettei sitä ulkopuolinen voi varmaankaan ymmärtää. Nyt jos viimeistään tuntui, että tää on kyllä oikeesti paras koulu! Lauantaina saatiin todistukset (hyi, hyi) ja oli joulukirkko ja tiernapojat.

 Nyt on loma viimein alkanut, mutta tuntuu, että ei se joulu voi olla vielä huomenna. Tänä vuonna joulu on tullut kuin varkain ja huomaamatta. Vaikka nyt on loma, täytyy mun vielä pakertaa ussan työn ja teatterijuttujen parissa. Musta on ihan tyhmää, että joulu tulee keskelle jaksoa, ois voinut odottaa vielä loput kolme viikkoa, niin ois voinut lomailla kunnolla. :D
Noh, valitus sikseen ja hommiin niin saan ne pois alta! :)
 
 ^^joululahjoja ;)

Viime sunnuntainan oli Erän joulunäytös. Oli aika hauskaa kuljettaa 20-päistä vaaleanpunaisiin jumppapukuihin pukeutuneita 5-vuotiaden laumaa ympäri Erää. Sain myös esittää niiden Tohtori Sykerö- ohjelman niiden kanssa, awws. :)





Eilen näin pitkästä aikaa kunnolla Siniä, ja oli tosi hauskaa! Tänään vuorossa olis vielä koulujuttuja ja ajattelin mennä myös luistelemaan. Kävin jo ulkona kuvailemassa mun uudella objektiivilla, mutten oikeen saanut hienoja kuvia itselaukaisimella, mutta harjoitus tekee mestarin. Ehkä otan vielä uusintayrityksen tänään.

Joulupäivänä onkin sitten luvassa aikainen herätys, kun suunnataan lentokentälle ja sieltä kohti Kap Verden saaria! Viikko lämpimässä, minkä jälkeen alkaakin treenit ja jatketaan uuden ohjelman parissa. Niin. En oo varmaan kertonutkaan, mutta meidän joukkueessa on tapahtunut paljon muutoksia lähiaikoina, kun moni lopetti ja osa vaihtoi joukkuetta ja tuli yksi uusikin. Treeneissä on kuitenkin ollut tosi kivaa, joten uskon, että saadaan kerättyä uusi hyvä joukkuehenki kokoon. :)

Hyvää joulua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikille, jotka vaivautuvat kommentoimaan! :)