maanantai 20. elokuuta 2012

Treeniä täysillä i Kisakallio

Moikkamoii! Viikonloppuna oli tosiaan rinkileiri Kisakalliossa (elämäni kolmas sellainen) ja täytyy kyllä sanoa, että ehkä tähänastista paras. Tai no toisaalta vaikea verrata, kun leirien sisältö on ollut niin erilainen aina, mutta oli jälleen tosi kivoja ja hyödyllisiä tunteja, ja vapaa-ajallakin pidettiin hauskaa, varsinkin illalla kun tehtiin vähän tuttavuutta muiden Kisiksellä viikonloppuaan viettävien kanssa;)! Meiät oli vähän ikävästi sijotettu koko joukkue sikin sokin eri paikkoihin Kisakalliota, mutta kyllä me siitä selvittiin. Rinkileiri on siis sellanen treenileiri, jonne tulee rinkiin valitut (hakijoiden joukosta parhaiten menestyneet joukkueet kaiketi) ja siellä sitten treenaillaan kaikenlaista yleiskehittävää huippuvalmentajien kanssa.

Mutta pitemmittä puheitta kuviin:


^^ joo-o hirveesti lampaita tiellä! -Autotiellä! :o










Paniikkikohtaus kesken hypyn ;D

Tuulin söpö päärynänaama :3





Joo ja illalla käytiin uimassakin. Oli ihan hyyberkivaa ja vesi oli hyyberlämmintä!


Lisäks oltiin tollasessa volttimontussa, jossa oli jättitramppa ja kaikenmaailman patjoja.




 Sori tällaset minä-painotteiset kuvat, mutta lupaan parantaa tapani ja alkaa postailla taas jostain järkevästä. Katoin tossa jotain tilastoja ja se kauan sitten ollut Kateus-postaus on kyllä saanut kivasti huomiota mun blogin mittapuiden suhteen ainaskii.

Lukiossa on oikeesti aika rankkaa ainakin näin ensialkuun. Okei ei siellä, mutta ne läksytkin pitäs ehtii tehä ja siinä kohtaa iskee paniikki :O Ja meneillään on vasta toinen viikko... Kiireisyyden huomaa myös kokoajan korkeammaksi kasvavasta Aku Ankka-pinosta, eli ylimäärästä aikaa ei juuri ole, mutta sitä varten on viikonloput. Nyt täytys vielä alkaa suunnitella pikkusten ohjelmia, mutta ei niilläkään mikään hengenhätä oo! ;)

Tänään oli koulussa lyhyt päivä, mutta sitten sain jonkun pahoinvointikohtauksen ja loppuilta meni sitä potiessa treeneissä, kaupanpäälle vielä tärähtänyt lonkkaluu, kyl mä osaan, mutta eiköhän tääki tästä! :) Kivaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikille, jotka vaivautuvat kommentoimaan! :)