sunnuntai 26. elokuuta 2012

Taide tulee minuun

 Postailutauko on ollut taas pitkä ja suuri, mutta syytän jääräpäisesti lukion vieneen kaiken aikani! Viikot kuluvat tällä rytmillä: kouluun aamulla, koulusta treeneihin, joskus hyvällä säkällä ehdin käydä kotonakin, mutta ei siinä juuri muuta ehdi tehä, kuin syödä. Läksyt teen sitten aina illalla ja lopulta kaadun väsyneenä sänkyyn, niin etten jaksa edes konetta avata (ja hyvä niin). Viime viikolla mulla olikin rästissä n. 6 Akkaria ja varmaan 20 postausta lukemista odottamassa. Onneksi viikonloput on olemassa.

Perjantaina meillä oli nasutus, mikä oli kyllä ihan parasta! Pukeuduttiin orjiksi, ja kakkoset oli kleopatroja ja faraoita ja abit jumalia. Egypti teema siis. Lisäks luokittain oltiin pukeuduttu tietyn värin mukaan (meillä oranssi). Kakkoset sitten orjuutti meitä ja määräili ja "jouduttiin" kumartelemaan, juoksemaan ja punnertamaan, mikä oli tietty hauskaa. Sitten abit tuli ja pelasti meidät ja laulettiin Abin kämmenellä ja näin poispäin. Toi oli oikeesti tosi hauskaa kun kaikki oli pukeutuneena! Sitten meillä oli myös "kisoja" tossa kentällä luokittain ja lopulta mentiin sisään ja harjoteltiin meidän valinnan mukaan tanssiesitys (kuten muutkin luokat). Vaihtoehtoina olivat tanssi tai näytelmä. Saatin biisiksi Gimmelin Roviolla, ehkä joku muistaa sen tästä:


Sellasta. Niin esitettiin tanssit sitten lavalla koko koululle. Lopuks vannottiin vielä kalliovala ja saatiin miljoonat halaukset vanhemmilta lukiolaisilta.:D

Illalla meil oli jatkot Alpparissa, jossa käväsin myös ja kattelin järkyttyneenä muiden koulujen nasutusta (elintarvikkeiden kaatoa päälle ja uimista lammessa...). Lauantaina suuntasin pitkästä aikaa kirppikselle, tosin löysin vaan yhden marimekon pallopaidan, en muuta. Loppupäivän teinkin sitten lähinnä läksyjä, kuten oon tänkin päivän tehnyt. JOO-o tiedetään tyhmää, kyllä mulla ois muutakin tekemistä löytynyt, mutta yritän nyt saada kouluhommat kuntoon. (:

 JA SIIS:Mullahan oli tässä postauksessa alunperin kuvia, mutta ne ei ollut mun ottamia, joten omatunto alko soimaamaan, joten poistin ne, I am sorry. :>

Voimia koulutyöhön ja muuhun mukavaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikille, jotka vaivautuvat kommentoimaan! :)